Auto line servis Beograd | Auto delovi

Jovanke Radaković 33a, Beograd Pošaljite upit Radno vreme: 08-20h

Jovanke Radaković 33a, Beograd

Auto line servis Beograd | Auto delovi

Auto Delovi

Auto Line servis Beograd | Auto delovi

Auto delovi


Auto centar Line je deo firme Auto Line koja se bavi veleprodajom i malopordajom auto-delova za sledeće brendove vozila: Opel, Volkswagen, BMW, Audi, Škoda, SEAT, Peugeot, Citroen, Renault i dr. Kroz prodaju i distribuciju određenih brendova (Febi-Bilstein, Mahle, Sachs, Filtron, Huco, Topran i dr), firma obezbeđuje i pojedine grupe delova za Mercedes, Ford, Fiat i druga vozila.

Auto centar Line preporučuje rezervne delove visokog kvaliteta od poznatih evropskih proizvođača (delovi za prvu ugradnju): Febi-Bilstein, Mahle, Elring, Sachs, Ate, Bremi, FTE-FAG, Wahler, Bosch, Gates i i dr).

Za manje zahtevne kupce firma nudi dosta jeftinih delova za razne tipove vozila, koji se uvoze iz Azije i na koje firma daje garanciju.

Firma Auto Line nudi prodaju auto-delova na tri različite lokacije. Prodajni objekti firme snabdeveni su originalnim delovima za pomenute brendove vozila, ali i sa delovima visokog kvaliteta (OE - Original Equipment) od renomiranih evropskih proizvođača koji proizvode delove za fabričku ugradnju.

Ponuda firme obuhvata i: motorna, menjačka ulja i kočione tečnosti (Castrol, Mobil, Motul, Total, Valvoline, Optima); akumulatore (Tesla, Brčko); auto-gume (Tigar, Michelin i Debika).

Auto Line servis Beograd

Akcije


Autoline servis Beograd | Logo

Renomirani Auto servis u Beogradu sa više od 20 godina postojanja. Servis automobila, prodaja novih i polovnih rezervnih auto-delova.

Kontaktirajte nas


Jovanke Radaković 33a, Beograd
Radno vreme: 08-20h

Društvene mreže


Autoline servis Beograd | Call Phone